Faina de Sorg Bio Fara Gluten 450g, Probio

Probio
12,50 RON

Faina cu o textura delicata ce se poate folosi la:

  • ingrosarea mancarurilor din legume si a supelor,
  • in produse de panificatie, copturi, prajituri sau ca adaos in paine. 
La comanda

Data de livrare: Sambata, 11.05.2024

Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: 8595582418111
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)
Sorgul este o cereala cultivata in special in zonele cu putine precipitatii, acolo unde multe alte plante nu ar rezista, motiv pentru care i se mai spune si „planta-camila”.
Cea mai cunoscuta specie de sorg, Sorghum bicolor, este principala cereala pentru paine in Africa, Europa de Sud, America Centrala si Asia de Sud. Mai este folosita pentru obtinerea unui indulcitor natural (melasa de sorg), pentru fabricarea maturilor (Sorghum vulgare) si ca furaj pentru vite (Sorgum sudaneze/iarba de Sudan).
Din punct de vedere nutritional, sorgul are circa 70% amidon (din care 70-80% amilopectina si 20-30% amiloza), este o sursa bogata in antioxidanti, vitamine din complexul B, beta-caroten, fosfor si fier si nu contine gluten.
Cercetari recente sugereaza ca o serie de fitochimicale din sorgum reduc riscul aparitiei cancerului de colon si a celui de piele, sustin sanatatea aparatului cardiovascular si scaderea nivelului de colesterol.
Ingrediente: faina de sorg*.
*ingredient certificat ecologic. 
Alergeni: poate contine urme de susan.

Valori nutritionale/100g:

Energie: 1529 kJ / 360 kcal

Proteine: 8.8 g

Grasimi: 2 g din care acizi grasi saturati: 0.2 g

Carbohidrati: 77 g din care zaharuri: 0.9 g

Sare: 0 g.

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!