Ulei Esențial de Neem, Steaua Divină, 10 ml

Steaua Divina
15,50 RON

Originar din Asia de Sud, cultivat atât pentru valoarea să ornamentală cât și pentru cea terapeutică, copacul de neem mai este supranumit și "copacul sacru", "farmacia naturii", "panaceu al tuturor bolilor". Uleiul de neem este un ulei nevolatil ce are multiple utilizări în medicină, cosmetică și agricultură.

 

In stoc

Data de livrare: poimaine, 05.03.2024

Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: 5948741002240 Ai nevoie de ajutor?
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)

Compoziție:
Ulei de neem (Azadirachta indică), obținut prin presare la rece din semințele copacului de neem.
Acțiuni:
Antibacterian (Pseudomonas aeruginosa, Staphilococcus aureus, Escherichia coli, Proteus spp, Klebsiella, etc.), antiviral, puternic antifungic, antiseptic, antiparazitar, antiinflamator, antifebril, analgezic, imunostimulent, îmbunătățește funcțiile ficatului, depurativ, detoxifiant, hipoglicemiant, spermicid, regenerarant, calmant, emoilent, restaurează elasticitatea pielii, îmbunătățește starea părului. Insectifug general demonstrat pentru peste 400 de specii de insecte, ierbicid și insecticid foarte eficient și totodată perfect natural, ecologic pentru uz casnic, veterinar și forestier. Nu este toxic pentru speciile cu sânge cald!
Indicații:
Infecții cutanate bacteriene, fungice, afecțiuni dermatologice: acnee, eczeme, furunculoze, psoriazis, herpes, scabie, arsuri (inclusiv a celor provocate de soare), răni diverse, negi, erupții cutanate, afecțiuni reumatismale, căderea părului, mătreață, piele uscată, crăpată sau deteriorată, parazitoze intestinale, infecții ale tractului intestinal (enterite, diaree, dizenterie), malarie.
Precauții:
Pentru cine nu suportă mirosul, acesta poate fi combinat cu alte uleiuri vegetale și/sau uleiuri esențiale de citrice sau mentă.
Contraindicații:
Alergie la ulei de neem.

Mod de utilizare:
- intern: 1-2 picături de 3 ori/zi, într-o linguriță cu miere sau de ulei gras (măsline, floarea-soarelui)
- extern: se folosește că adaos în diverse produse cosmetice sau medicinale, după caz, în proporție de 5-20%. Se poate utiliza și pur, aplicat local pe piele, pentru cine tolerează mirosul. Atenție, a nu se depăși doză zilnică!
CS INSECTIFUG: câteva picături într-o loțiune sau ulei repelent pentru a descuraja insectele
PENTRU ANIMALE de CASĂ: că unguent în procent de cca. 25% sau inclus în șampon 5-10%. Nu este toxic chiar dacă animalul își linge blană sau pielea.
CA PESTICID: 1 litru de apă caldă, o lingură de săpun lichid (poate fi preparat din fulgi de săpun neutru sau de menaj), 10 ml ulei de neem se pulverizează pe frunzele și trunchiul plantelor și pe sol o dată pe săptămâna. Dacă plouă, se repetă operațiunea. Soluția este pentru prevenție. Nu ucide instantaneu insectele deja stabilite pe plante, dar va respinge depunerea altora. Neemul previne dezvoltarea larvelor, respinge afidele, acarienii și diverși gandaci. Nu afectează fluturii, buburuzele sau albinele.
Este hidrosolubil, putând fi amestecat foarte bine în apă sau soluții apoase.

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti 08-21

comenzi@bioebun.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!