Otet de orez integral fermentat natural, produs de o rafinata calitate obtinut in sudul Japoniei (insula Kyusyu) prin procedee traditionale de fermentare (culturi koji) si maturare lenta. Gustul bogat si totusi bland al acestui otet clasic este o completare fericita pentru toate preparatele in care este nevoie de gustul acru, trezind contraste stimulative de arome ce dau viata aproape oricarui preparat. Este ideal pentru sosuri, dressinguri, muraturi, marinate, paste tartinabile, mancaruri de legume si sushi.
Koji - boabe de orez si/sau soia fierte/aburite, la care sa adaugat o cultura de fermentare numita Aspergillus oryzae, folosita pentru prepararea alimentelor traditionale fermentate, precum sosul de soia, miso, mirin sau sake.
Sushi este un fel de mancare specifica bucatariei japoneze, din orez (acrit cu otet) combinat cu diverse alte ingrediente, gatite sau in stare cruda.
apa, orez brun* - 20%. *ingredient din agricultura ecologica.
Produs vegan fara OMG, fara aditivi sintetici si fara adaos de alcool si de zahar. Produsul nu contine conservanti, astfel incat se pot dezvolta in timp elemente solide inofensive.
Acest otet de orez integral ofera un contrast de arome reconfortant ce trezeste la viata aproape orice preparat, fiind un ingredient de baza in salate, muraturi, preparate marinate si insufletind preparatele de legume, sosurile si pastele pentru sanvisuri.
Energie: 75kJ / 18kcal;
Proteine: 0,8g;
Grasimi: 0g, din care acizi grasi saturati: 0g;
Carbohidrati: 0,7g, din care zaharuri: 0g;
Sare: 0.03g.
Tara de origine: Japonia. Tara de provenienta: Anglia