Data de livrare: Marti, 17.09.2024
Ingrediente: amestec de fainuri fara gluten ( faina de mei, faina de teff, faina de quinoa), amidon din tapioca, mix de fibre (faina de psyllium, faina de fibre de bambus), agent de crestere (bicarbonat de sodiu), stabilizator de aciditate: acid citric.
Poate conţine urme de NUCI.
Valori Nutriţionale (analiză per 100g): Valoare energetică 1351 kj / 324 kcal, grasimi 2.2g, din care acizi grasi saturati 0.4g, Carbohidrati 60.5g, din care zahar 0.8g, fibre 14.9g, Proteine 8.2g, sare <0.05g.
Mod de preparare:
Ingrediente: 250g mix de faina, 4g Sare de Himalaya, 310g de apa calda (cca 40°C).
Amestecam ingredientele, framantam bine. Se formeaza painea si se lasa sa stea 10 minute. Este recomandat sa facem 2-3 taieturi pe aluat. Se coace in cuptor preincalzit la 190°C timp de 70 minute. Se lasa sa se raceasca pe un gratar, iar dupa racire se feliaza.