Faina fara gluten pentru paine alba 1kg, Doves

Doves
20,60 RON
Faina ideala pentru toti cei care tin regim fara gluten si doresc sa-si faca singuri paine alba fara gluten.
La comanda

Data de livrare: Joi, 30.05.2024

Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: 5011766010146
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)

Faina alba pentru paine fara gluten este un amestec de ingrediente, care in mod natural nu contin gluten si grau, si guma naturala, fiind o alternativa perfecta la faina alba de grau.

Ingrediente: amestec de faina (orez, tapioca, cartof) si guma de xantan.

Valori nutritive pentru 100g produs: energie kJ 1490/ kcal 351; grasimi 0.9g din care acizi grasi saturati 0.2g; carbohidrati 79.8g din care zahar 0.3g; proteine 5.3g; fibre alimentare 1,1g; sare 0,04g.

Este ideala pentru toti cei care tin regim fara gluten si doresc sa-si faca singuri paine alba fara gluten.

Recomandare de preparare Paine alba fara gluten coapta în cuptor
Folosind orice tip de lapte sau de otet, este important ca ingredientele sa fie cantarite / masurate cu atentie si sa nu se omita nimic.
Ingrediente:
1 kg Faina alba de paine fara gluten
5 lingurite Sare
4 lingurite Drojdie uscata
6 lingurite Zahar
700 ml Lapte
10 ml Otet
90 ml Ulei
4 Oua

Metoda
1. Amestecati faina, sarea, drojdia si zaharul intr-un vas.
2. In alt vas amestecati bine ouale, laptele şi otetul.
3. Adaugati ingredientele de la pct. 1 şi framantati bine.
4. Adaugati uleiul si framantati din nou pana se incorporeaza in aluat.
5. Puneti aluatul intr-o tava de paine.
6. Lasati la dospit intr-un loc cald timp de aproximativ 1 ora.
7. Coaceti in cuptorul pre-incalzit timp de 50/55 min.

Temperatura şi timp de coacere:
220°C/Cuptor electric cu ventilator; 200°C/Cuptor cu gaz

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!