Hrişca este bogată în vitamine, minerale, aminoacizi, carbohidraţi şi fibre.
Durata de livrare: 3-4
Făină de hrişcă
Cantitate netă: 500 g ℮
Ingrediente: făină de hrişcă, obţinut prin măcinarea boabelor de hrişcă.
Poate fi folosită pentru pregătirea diferitelor produse de panificaţie, amestecat cu făina de grâu, cu făina de porumb sau cu făina de orz. Se mai poate adăuga în supe, ciorbe, sosuri, aluaturi, ideal la aluatul pentru clătite.
Informație nutrițională |
|
Valori medii: |
Per 100 g |
Valoare energetica |
335kcal/1402kJ |
Grasimi |
3.10g |
Din care: |
|
Acizi grasi saturati |
0.67g |
Acizigrasi mononesaturati |
0.95g |
Acizi grasi polinesaturati |
0.95g |
Glucide |
70.59g |
Din care: Zaharuri |
2.60g |
Proteine |
12.62g |
Fibre |
10.0g |
Sare |
11 mg |
•Poate conţine urme de: migdale, alune, arahide, nuci, muştar, seminţe de susan, gluten.
A se păstra la loc uscat şi răcoros.
A nu se utiliza după data expirării.
Loc de provenienta: Polonia