Bautura vegetala ecologica pe baza de orez, fara gluten si fara lactoza, substituent pentru produsele lactate si laptele de soia. Apa de izvor din bauturile `The Bridge` provine din izvorul ce curge la 450 de metri deasupra nivelului marii, in interiorul Parcului din Muntii Lessini (Italia). Poate fi folosita pentru a prepara sosuri (cum ar fi bechamel sau altele), prajituri sau deserturi si poate fi servita rece, ca bautura. Este excelenta pentru cappuccino, cu cafea si pentru micul dejun, cu fulgi de cereale.
Produsul este inbogatit cu ulei de sofranel, una dintre cele mai vechi culturi. Gustul sau nu este foarte placut, dar in produs nu se simte si astfel va puteti concentra pe deplin pe marile sale beneficii: contine o mare cantitate de lipide nesaturate si vitamina K si nu are colesterol.
apa de izvor, orez italian* - 17%, ulei de floarea soarelui*, ulei de sofranel*, pasta italiana de migdale* - 1%, sare de mare. *ingredient din agricultura ecologica.
Alergeni: poate contine urme de alte nuci.
Uleiul de sofranel este un ulei semisicativ ce contine 1,5% acid miristic, 3% acid palmitic, 1% acid stearic, 0,5% acid arachidic, 33% acid oleic si 61% acid linoleic. Indicele de iod al acestui ulei este de 115,1-155,2, aciditatea specifica de 0,78-5,76 si indicele de saponificare 194,0-203,0.
Energie: 294kJ / 70kcal;
Proteine: <0.5g;
Grasimi: 1.9g, din care saturate 0.2g;
Carbohidrati: 12.8g, din care glucide 5g;
Sare: 0.09g.